IB BUSINESS MANAGEMENT HL (HIGHER LEVEL) ÖZEL DERS

 IB Business Management Özel Ders HL programlarımız alanında tecrübe sahibi IB Business Management Öğretmenleri ile sunulmaktadır.

IB Business Management Özel Ders HL Desteğimizle Sınavdan 7 Alın

IB Business Management Kursu ve IB Business Management Özel Ders HL programı, öğrencilerin biz dizi teknikleri ve amaçları uygulamalarının yanı sıra, bilgi ve iş yönetimi teorileri üzerine yeteneklerini geliştirmek için tasarlanmıştır. Bu derslerde öğrenciler, yerel,ulusal ve uluslararası düzeyde iş faaliyetlerini değerlendirmeyi, analiz etmeyi öğrenirler. Bu iş faaliyetleri, kuruluşların faaliyet gösterdikleri sosyo-kültürel ve ekonomik bağlamlarda olan bir aralığı kapsar.

Bu derste iş organizasyonu, çevre ve insan kaynakları yönetimi, finans ve hesapları, pazarlama ve operasyon yönetimi işletme fonksiyonlarının temel özellikleri öğretilmektedir. IB Business Management Özel Ders HL (Higher Level) programlarımız IB Business Management öğretmenleri ile verilmekte olup, temel amacımız, önlerine ne soru gelirse gelsin, öğrencilerin IB Business Management HL sınavından 7 almalarını sağlamaktır.

IB business management özel ders hl

IB Business Management Öğretmenleri

IB öğretmenlerinin en büyük farkı yeni IB Business Managemnt curriculum değişiklikleri ile zamanında uyum sağlamaları ve bunu özel ders programlarımızda uygulamalarıdır.

IB Business Management IA & EE

7 alma yolunda ilerlemek isteyen öğrencilerin, iyi bir Internal Assessment yazması çok önemlidir. Biizm desteğimizle 7 almak çok ama çok kolay olacak.

IB Business Management HL Özel Ders Alarak Tüm Soruları Çözün

En İyi IB Business Management HL Notu Alarak Hayalinizdeki Üniversiteye Kabul Alın

Ders Süresi:90 Dakika
Ders Türü:Özel Ders ya da Grup Ders
Ders Yeri:Online
Ders Sayısı:Öğrencimizin ihtiyacına göre eğitmenlerimiz tarafından belirlenir
Sabit Ders:Öğrencilerimizin ihiyacına ve talebine göre dilerseniz sabit, dilerseniz ihtiyaç oldukça ders.
Deneme Dersi:Deneme dersi yapmıyoruz fakat, öğrencimiz ilk dersten memnun kalmazsa %100 ücret iadesi yapıyoruz. Memnun kalırsa, yapılan dersi ilk ders olarak sayıyoruz
IA/EE Desteği:Evet

Online IB Business Management Özel Ders Size En İyi Desteği Veriyor

Sunduğumuz Online IB Business Management Özel Ders HL (Higher Level ) desteğimiz ile öğrencilerin IB programı boyunca hem GPA hem de IB Grade olarak en yüksek puanları almalarını hedefliyoruz. Bunun yanında öğrencilerin bu dersi bir bilim olarak algılamalarını ve ezberlemeden öğrenmeleri amaçlıyoruz. Tüm IB HL derslerimiz IB Öğretmenleri ile verilmektedir. İstanbul dışından IB Business Management Özel Ders HL almak isteyen öğrencilerimize ise online IB dersleri ile yardımcı olmaktayız.

Ekstra Yardımlarımız

IB Business Management özel ders HL derslerimizin sayesinde, öğrenciler gerçek dünya senaryolarını görmektedir. Ek olarak, öğrencilerin eleştirel düşünmeye teşvik edilerek etik karar verme, sürdürülebilirlik ve küresel iş uygulamaları ile ilgili tartışmalara katılmaları teşvik edilir. Genel olarak, IB Business Management özel ders, işletme alanında kariyer yapmak isteyen veya kendini geliştirmek isteyen IB öğrencileri için mükemmel bir seçenektir.

Daha detaylı bilgi almak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

IB Business Management Özel Ders Planlamak İçin

“IB Business Management HL (Higher Level) Özel Ders” için 4 yorum

  1. Daha önce neden business dersi almadım dedim buraya gelince. Examiner hocalarla çalışmak gerçekten farklıymış. Çok teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top